Winkel per categorie

X

Over mij

Volgen

Wie ben ik

Ik ben Mellenie de Vries. Ik werk op de onwijs leuke school ‘De Burgerschool’ in Dokkum. Hier werk ik als juf voor groep 3 en groep 5. Ik ben in de zomer van 2020 afgestudeerd. Voor mijn afstuderen heb ik de minor concepting bij CMD gevolgd. Hiervoor ben ik het project De Spellenboom gestart.

Ik begon mij de laatste jaren van mijn studie steeds meer af te vragen wat ik nu uiteindelijk wil gaan doen in de toekomst. Ik was er altijd heel zeker van dat ik juf wilde worden. Ik wou nog steeds wel juf worden, maar ik wou net wat meer.

Tijdens mijn stages had ik het wel enorm naar mijn zin, maar ik merkte dat ik nog veel meer energie haalde uit het voorbereiden van de lessen. Ik mag graag creatief bezig zijn en met nieuwe idee├źn komen.

Ik ging mijn onderwijsmaterialen steeds verder uitbreiden, probeerde de kwaliteit ook steeds hoger te tillen. Ik ben begonnen in mijn eerste jaar met kaartjes maken in word en paint. Ik had niet veel ervaring met ontwerp programma’s zoals Adobe. Voor mijn minor heb ik mij hierin verdiept en ben ik nieuwe dingen en technieken gaan leren. Ik moet zeggen dat ik best een beetje trots ben op mezelf, als ik kijk naar waar en hoe ik begonnen ben, in vergelijking tot waar ik nu sta.

Volgen