DIY

Volgen

Op deze pagina plaats ik tutorials van een aantal materialen die ik heb gemaakt, Zodat je ze stap voor stap na kunt maken of je eigen draai aan kunt geven.

De materialen zelf zijn momenteel dus niet te verkrijgen in de webshop. Ik werk er wel aan om deze materialen uiteindelijk te kunnen fabriceren

Schatkist

Hierin kun je o.a. de de goudemunten van de spellen bewaren.

Paddenstoel

Hiermee zijn verschillende telspelletjes mogelijk. In de toekomst zal er ook nog een spel verschijnen met de paddenstoel.

Tik Tak Boem

Geef zo snel mogelijk antwoord op de vragen. 4×4=… , bedenk een woord dat begint met de… etc.

Insteekmat met klittenband schijven

De grote matten uit de webshop kunnen in deze mat geschoven worden. Op de achterkant zit klittenband, zodat kinderen op de mat kunnen gooien.

Twister

De woordkaartjes kunnen in de vakjes gelegd worden. In de webwinkel is ook een twisterpakket te vinden. Bij dat pakket kunnen de woordkaartjes in de schijven geschoven worden en zo op de grond worden gelegd.

Letterbal

Op de letterbal zitten letters. Deze bal kan overgegooid worden. De kinderen noemen dan een woord met een letter waar hun linkerduim het dichtste bij zit.

Koffer

Een simpel koffertje waarin materialen bewaard kunnen worden

Hinkelpad

Dezelfde twistermat kan ook gelegd worden in een hinkelpad.

Husselhesjes

Husselhesjes kunnen gebruikt worden voor het husselspel. Deze staat tussen de normale spellen. De letterkaarten kunnen ook gewoon op vuilniszakken geplakt worden.

Volg ook @jufmellenie

https://www.instagram.com/juf_mellenie/

Volgen